Start page
Virágos Kaposvár és Tihany 2017
Jelenleg nincs elérhető fordítás

Kaposvár ill. Tihany Önkormányzatától felkérést kaptunk szinkrontolmácsolásra és mobil tolmács-berendezés (tour-guide) biztosítására az alábbi rendezvényen: 
Kaposvár és Tihany 2017-ben indul az Entente Florale Europe nemzetközi virágosítási versenyen. A szakmai zsűri június végén bírálja majd a településeket a Városházán.
Tavaly és a korábbi években is hasonló dolgok történtek velünk...
Zebegény, Siófok, Mosonmagyaróvár, Dunakiliti Önkormányzatától is kaptunk felkérést szinkrontolmácsolásra és tour-guide berendezés biztosítására.
Siófok városa pl. 2015-ben indult az Entente Florale Europe nemzetközi virágosítási versenyen. A szakmai zsűri július elején bírálta a várost. Az egész napos zsűrizés a Városházán kezdődött a polgármesteri prezentációval.
A zsűrit ezután körbevezették a városban, és a vendégek több méteres távolságban is gond nélkül hallani tudták a szöveget, ill. a technikusunk is végig velünk utazott, hogy az esetleges hibákat elhárítsa.
 

November promotion 2013

Translation equipment available for rent at only HUF 78,000 + VAT!

If you order interpretation services from L.C. Bt, you receive a further discount of 10% from our autumn promotional price.