Főoldal arrow Cégismertető arrow Tevékenységi körünk

Tevékenységi körEInk

Tolmácsiroda, tolmács, konferenciatolmács, szinkrontolmács

Fordító és tolmácsirodánk tevékenységeinek körét három csoportba soroltuk: a fordítás és tolmácsolás mellett többek között olyan különleges szolgáltatásokat is nyújtunk, mint a saját tulajdonunkban lévő tolmácstechnikai berendezések kölcsönzése.

Tolmácsolás

Fordítás

Éves beszámolók, jelentések, szerződések, megállapodások, hitelesítésre* váró és egyéb jogi dokumentumok, pályázati anyagok, tanfolyamok leírása illetve teljes tananyaga, bizonyítványok, képesítő igazolások, stb. fordítása.

Árajánlatainkat határidő megjelölésével együtt adjuk, figyelembe véve a szakszöveg nehézségi fokát, a formattálási igényeket, az olvashatóságot és az egyéb formai követelményeket. Egyebek mellett, a határidőket is úgy állapítjuk meg, illetve alkalmazzuk, hogy a cégünktől megszokott kiváló minőséget tudjuk nyújtani. Sürgős munka esetén felárat számítunk fel. A fordításokat nyelvi és szakmai lektorok ellenőrzik.

Amennyiben nehéz szakszövegről van szó, a szakkifejezések pontos fordításához magyarázó szójegyzéket kérünk. Természetesen, ha a fordító szükségesnek ítéli meg, konzultációt kezdeményezünk Megrendelőinkkel. Ha a fordítás célközönsége miatt különleges szempontok (pl. szóhasználat) merülnek fel, kérjük, Ügyfeleink közöljék ilyen irányú igényeiket a fordítás megrendelésekor (pl. US angol vagy UK angol).


Különleges szolgáltatások

  • korszerű, digitális infra szinkrontolmács berendezés biztosítása rendezvényekhez
  • cégismertető videók, dokumentumfilmek, játékfilmek fordítása alámondáshoz illetve feliratozáshoz, feliratozás elkészítése
  • dialóglisták fordítása és lektorálása játékfilmek szinkronizálásához
  • hangalámondás biztosítása tetszőleges idegen nyelven, anyanyelvi szinten
  • *fordítás hitelesítés gyorsított eljárásban - az Országos Fordító és Fordításhitelesítő Iroda (OFFI) partnereként
 

Szezonális akció...!

Tolmácstechnika - most 69.800 Ft
Kérje a tolmácsolást is irodánktól, és mi +10% kedvezményt biztosítunk.
Szeretné, ha rendezvényét az interneten is tudnák követni a távolmaradók..? Kérjen tőlünk árajánlatot erre is...!