Főoldal arrow Cégismertető arrow Irodai felszereltség

Irodai felszereltség

Irodánk a fordítandó anyagot természetesen mind hagyományos, mind elektronikus formában fogadja. Elektronikus formában a megszokott adathordozók bármelyikén érkezhet az anyag (floppy, CD, DVD, ZIP-drive, hard disk, USB-s adathordozó - FlashDrive, PenDrive stb. -, e-mail). Amennyiben szükséges, a papíron beérkezett anyag elektronikus feldolgozására is van mód (színes scanner alkalmazásával). A kész fordítást a megrendelőnek postai és elektronikus úton is eljuttatjuk.

Fordítás, szakfordítás, fordítóiroda Nyomtatóink a nyomtatók piacán garantált minőséget képviselő Hewlett Packard 2015d, 2355 típusúak, amelyek céljainknak hosszú távon is megfelelnek mind nyomtatási sebesség, mind nyomtatási minőség terén.

Az irodában rendelkezésre álló telefax készülékek a kor követelményeinek megfelelően maximum 56000 baud átviteli sebességű kapcsolatra, így jobb minőségű megjelenítésre képesek. A berendezések nem hőpapírra, hanem normál papírra nyomtatnak (tintasugaras nyomtatás), amely szintén pénzkímélő megoldás, hiszen magunk is felismertük, hogy a hőpapíros faxról mindenképpen fénymásolatot kell készíteni, ha hosszabb időn át akarjuk tárolni. Telefonközpontunk képes a hívó fél végberendezése által küldött azonosító felismerésére, így pl. faxok fogadásakor elkerülhető a kézi beavatkozás.

Amennyiben egy papíron érkező fordítást többfelé kell elküldeni, a sokszorosítást irodán belül meg tudjuk oldani nagyteljesítményű fénymásoló segítségével.

Fordítás, tolmácsolás, tolmácstechnikaSzámítógépparkunk bárminemű meghibásodását 24 órán belül képesek vagyunk elhárítani, így gyakorlatilag garantálni tudjuk a folyamatos munkavégzést (pl. tartalék gép beállítása a szervizelés idejére). Az iroda illetve szakemberei emellett kellő számú hordozható számítógéppel (laptop) is rendelkeznek, amellyekkel - amennyiben az adatvédelmi szempontok így kívánják - a Megbízó telephelyén esetlegesen felmerülő fordítási munkák elvégzése biztosítható.

A szünetmentes tápegység használata megakadályozza a kisebb áramkimaradások esetén bekövetkező adatvesztést, mindemellett túlfeszültségvédelmet is nyújt. Számítógépes rendszerünket elláttuk egy ún. távoli felügyeleti rendszerrel, így az interneten keresztül a rendszergazda azonnali segítséget nyújthat bizonyos problémák megoldására. Minden elektronikus dokumentum vírusellenőrzését elvégezzük, ezzel is csökkentve a vírus terjedésének lehetőségét. Vírusirtáshoz kérésre segítséget nyújtunk partnereinknek, ezzel akadályozzuk meg a továbbfertőződést. Emellett, számítógépes rendszerünket - így a rendszerben tárolt adatokat, dokumentumokat - megbízható tűzfallal védjük az interneten keresztüli esetleges betörések és adatlopások ellen.

Az ADSL technológiának köszönhetően nagysebességű internet eléréssel rendelkezünk. A 3 hívószám lehetővé teszi saját faxszám üzemeltetését, emellett egy-egy számot a két munkaállomáshoz tartunk fenn.

Fordítás, tolmácsolás Számítógépeink hardver elemeinek beszerzésénél törekedtünk arra, hogy azok tudása, teljesítménye a mindenkori technikai elvárásoknak megfeleljen. A számítástechnika rohamos fejlődése és a programok egyre robusztusabbá válása következtében ezen eszközeinket évről-évre szükségszerűen fejleszteni kell. CD-írónk többféle célt szolgál. Egyrészt adatainkat saját magunk archiválhatjuk, másrészt a kész anyagokat CD-n is kérhetik megrendelőink.

A fordítási és nyelvi lektorálási munkát számítógépeinkre telepített szótárprogramok (GIB, Random House egynyelvű, MoBiDic szótárprogram, szinonimaszótár és TRADOS) és idegen-, illetve magyar nyelvű helyesírásellenőrző programok segítik.

 

Szezonális akció...!

Tolmácstechnika - most 69.800 Ft
Kérje a tolmácsolást is irodánktól, és mi +10% kedvezményt biztosítunk.
Szeretné, ha rendezvényét az interneten is tudnák követni a távolmaradók..? Kérjen tőlünk árajánlatot erre is...!