Főoldal arrow Referenciáink
Referenciáink
Jelenleg nincs elérhető fordítás, válasszon másik nyelvet! English 

Magyarország angol nyelvű gazdasági folyóirata, a Budapest Business Journal rendszeresen közzéteszi a hazai fordítóirodák rangsorát, melyen az L.C. Bt. fordítóiroda az utóbbi 5 év eredményei alapján minden alkalommal az előkelő "dobogós" helyeken szerepel.

Az L.C. Bt. az alábbi intézmények számára végez rendszeresen fordítói munkát illetve lát el tolmácsolási feladatokat:


Munkánk minőségének és megbízhatóságának illusztrálására néhány sort idéznénk Derek Wright úrnak, A Magyar Kormány (egykori) Előcsatlakozási Tanácsadójának, köszönőleveléből:

"Fenntartások nélkül állíthatom, hogy a projekt [HU 98/IB-JH-01] időtartama alatt Ön és az Ön által biztosított (tolmács és) fordító szakemberek nagyfokú professzionalizmusról és szakértelemről tettek tanúbizonyságot.
A fordítások mindig időben elkészültek, így a projektről szóló végső jelentés is. Azok a nehézségek, amelyek két modul teljesítésével kapcsolatban merültek fel, a tolmács és fordító szakembereket is érintették, ezért német kollégáim nevében is szeretném kifejezni hálámat azért, hogy olyannyira rugalmasnak mutatkoztak a folyton változó körülmények ellenére is.
Az Ön és szakemberei által felvonultatott szakértelem nélkül a szóban forgó projekt nem lehetett volna sikeres."

 

Szezonális akció...!

Tolmácstechnika - most 69.800 Ft
Kérje a tolmácsolást is irodánktól, és mi +10% kedvezményt biztosítunk.
Szeretné, ha rendezvényét az interneten is tudnák követni a távolmaradók..? Kérjen tőlünk árajánlatot erre is...!